Следвайте Гласове в Фондация Нашият дом е България ще отбележи Националния

...
Следвайте Гласове в Фондация Нашият дом е България ще отбележи Националния
Коментари Харесай

Фондация Нашият дом е България организира празничен концерт на Шипка на Трети март

Следвайте " Гласове " в 

Фондация " Нашият дом е България " ще означи Националния празник на България, Трети март, с церемониален концерт в подножието на Паметника на свободата на връх Шипка.

В изявата ще вземат присъединяване огромната фолклорна певица Гуна Иванова, Квартет „ Армейска ария “, националните певици Ива и Велислава Костадинови, Национално сдружение „ Традиция “, както и арх. Пламен Пламенов Мирянов, създател на фондация " Нашият дом е България " и идеолог на концерта.

Спектакълът с патриотична тема на Шипка е новаторска концепция на благотворителната фондация. Тя идва като продължение на множеството дела на " Нашият дом е България " за запазване, възобновление и въздигане на българския дух и национална еднаквост, опазване на изконните християнски полезности и нравствени правила.

Стотици са концертите на фондацията, чийто идеолог е създателят й, арх. Пламен Мирянов. Толкова са и самодейностите, които осъществя, поддържа или финансира " Нашият дом е България ". 

Защото, както самичък споделя Пламен Мирянов: " Мечтая да възродя патриотизма до равнищата от Възраждането, да запаля огъня на родолюбието у всеки българин, да привлека към идеята всяка чиста душа ".

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР